reklamaml
Copyright © agdManiaK wszelkie prawa zastrzeżone. Nie wyrażamy zgody na kopiowanie całości lub fragmentów treści. |
Największa sieć blogów Nowych Technologii techManiaK.PL CATALIST s.c., ul. Krowoderskich Zuchów 17/12, 31-271 Kraków 413 queries. 0,123, 0.122 (0,123) (14970040.5, D3dgg6hDh43) |
Testowałem ten spieniacz i muszę przyznać, że wygodny jest tylko pod względem wyjmowanego dzbana, aktualnie używam spieniacz Severin, który jest o wiele lepszy, cena zbliżona.
A więc wyższość Severina nad Eldomem polega na tym, że:
Severin robi sztywniejszą pianę
Ubija mleko w 2 minuty, a eldom w prawie 4
Temperatura zmierzona kilkukrotnie i Severin ma 61 stopni C, a eldom tylko 58, a robi to różnicę, w opisie eldoma podają 65, nigdy tak nie zrobił, nie przebił 60.
Severin jest mniejszy i ma mniejszą moc, robi robotę lepiej i krócej i zużywa mniej energii
Ja bym wybrał chyba obecnie Ariete cappuccinatore przede wszystkim dodano funkcje spieniania na zimno dzięki czemu cały proces jest jeszcze szybszy a pianka wciąż idealna i sztywna